De beste auto-aanpassingen om uw rolstoel veilig mee te nemen


Bij Abeco Mobility begrijpen we hoe belangrijk het is om uw rolstoel veilig mee te kunnen nemen in uw auto. Daarom bieden we een breed scala aan auto-aanpassingen die speciaal zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de beste auto-aanpassingen die uw rolstoel veilig en gemakkelijk kunnen vervoeren:

1. Rolstoelverankeringssystemen

Om ervoor te zorgen dat uw rolstoel stevig en veilig blijft staan tijdens het rijden, bieden we verschillende rolstoelverankeringssystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat uw rolstoel op zijn plaats blijft, zelfs tijdens scherpe bochten of plotselinge remmanoeuvres.

2. Aanpassingen aan het stuur

Met gas- en rembediening aan het stuur kunt u uw auto bedienen zonder uw handen van het stuur te hoeven halen. Deze aanpassingen bieden een gemakkelijke en veilige manier om uw auto te besturen terwijl u uw rolstoel vervoert.

3. Pedaal aanpassingen

Als u beperkte mobiliteit in uw benen heeft, kunnen pedaal aanpassingen u helpen om uw auto veilig te besturen. Deze aanpassingen passen de positie en werking van het gas- en rempedaal aan, zodat u ze gemakkelijker kunt bedienen.

4. Aangepaste voertuigen voor rolstoelvervoer

Als u regelmatig rolstoelvervoer nodig heeft, bieden we ook aangepaste voertuigen die speciaal zijn ontworpen om rolstoelen veilig te vervoeren. Deze voertuigen hebben ingebouwde rolstoelverankeringssystemen en andere aanpassingen om een veilige en comfortabele reiservaring te bieden.

Bij Abeco Mobility streven we ernaar om hoogwaardige producten en diensten te leveren die u de mobiliteit en flexibiliteit geven die u nodig heeft. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van voertuigen en we werken nauw samen met u om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw rolstoel veilig mee te nemen in uw auto. Uw mobiliteit is onze uitdaging!

Meest Recente Posts

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een demonstratie? Laat het ons weten!

+30

jaar ervaring