Mis het niet: Revabeurs op 7, 8 en 9 december 2023


Van 7 tot 9 december 2023, zal er een scala aan nieuwe technologieën en diensten zijn om te ontdekken in de Flanders Expo te Gent. Wij kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten!

Wat is de Revabeurs?

REVA is de grootste Belgische beurs voor mensen met een beperking, met bezoekers en exposanten uit binnen- en buitenland..

REVA is je one-stop-shop voor alles wat te maken heeft met dienstverlening en hulpmiddelen voor mensen met een beperking. Het is de plek bij uitstek om nieuwe ideeën op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en je horizon te verbreden.

Wat kun je verwachten van Abeco op de Revabeurs?

Bij Abeco Mobility, begrijpen we dat mobiliteit een basisrecht is, geen luxe. Daarom zijn we er trots op dat we de nieuwste technologieën en hulpmiddelen kunnen laten zien over hoe je zelf met je wagen kunt rijden, hoe je je rolstoel in je kofferbak kunt krijgen, en hoe je in je rolstoel in je wagen kunt reizen.

Ons team staat klaar om je alle nodige uitleg en informatie te geven. Dus, waarom kom je niet eens langs op onze stand A2.12? Wie weet, vind je wel net die oplossing die je zocht voor je mobiliteitsprobleem!

Over Abeco Mobility

Bij Abeco Mobility, geloven we dat jouw mobiliteit onze uitdaging is! Met meer dan 30 jaar ervaring, hebben we een breed scala aan diensten ontwikkeld, van aanpassingen van auto's tot op maat gemaakte oplossingen voor individueel vervoer.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te bereiken via +32 (0)56 70 56 08 of mobility@abeco.be. We horen graag van je!

We zien je graag op de Revabeurs op 7, 8 en 9 december 2023! Samen gaan we de uitdaging aan, omdat jouw mobiliteit onze uitdaging is!

Vraag nu je gratis ticket aan

Contacteer Ons Abeco Mobility - Specialist in auto-aanpassingen en vervoer voor personen met een beperking | Abeco Mobility

Contacteer Ons Abeco Mobility - Specialist in auto-aanpassingen en vervoer voor personen met een beperking | Abeco Mobility

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een demonstratie? Laat het ons weten!

+30

jaar ervaring