Rijcomfort voor rolstoelgebruikers: De bodemverlaging.


Wat houdt een bodemverlaging precies in ?

Bij een bodemverlaging wordt de vloer van een voertuig achteraan verlaagd om zo meer hoofdruimte te creëren en de toegang voor rolstoelgebruikers te vergemakkelijken. Het inrijden van de rolstoel gebeurt via een korte, lichtgewicht aluminium oprijramp met optionele doorklapramp.

Rijcomfort voor rolstoelgebruikers: de rol van bodemverlaging

Het verlagen van de vloer kan het comfort voor rolstoelgebruikers aanzienlijk verbeteren. Door de vloer te verlagen, wordt het makkelijker om in en uit het voertuig te komen. Dit is vooral belangrijk voor rolstoelgebruikers, die vaak moeite hebben met de toegang tot reguliere voertuigen.

Rolstoelmobiliteit en Abeco Mobility

Bij Abeco Mobility zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van veilige en rolstoelvriendelijke autoaanpassingen. Of het nu gaat om een bodemverlaging, het installeren van een oprijplaat of rolstoelplateaulift, we zorgen ervoor dat onze klanten genieten van een comfortabel vervoer.

Bij ons staat de mobiliteit van onze klanten centraal, en we spannen ons in om de beste oplossingen te bieden om aan hun individuele behoeften te voldoen. 

Veilig rijden voor rolstoelgebruikers met Abeco Mobility

Abeco Mobility combineert technische expertise met een grondig begrip van de behoeften van rolstoelgebruikers. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het verbeteren van de mobiliteit van onze klanten, staan we klaar om oplossingen te bieden die het rijcomfort en de veiligheid van rolstoelgebruikers verhogen.

Van op maat gemaakte auto-aanpassingen, waaronder bodemverlaging, tot praktische oplossingen voor het vervoer van meerdere rolstoelgebruikers, bij Abeco Mobility, hebben we altijd het juiste antwoord op jouw mobiliteitsuitdagingen.

Wil je meer weten? Of heb je specifieke vragen over bodemverlagingen in voertuigen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)56 70 56 08 of stuur ons een e-mail op mobility@abeco.be. We kijken ernaar uit om van je te horen en om je te helpen jouw mobiliteitsdoel te bereiken.

Abeco Mobility - Jouw mobiliteit, onze uitdaging!

 

Contacteer Ons Abeco Mobility - Specialist in auto-aanpassingen en vervoer voor personen met een beperking | Abeco Mobility

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Meest Recente Posts

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een demonstratie? Laat het ons weten!

+30

jaar ervaring