Hoe kies je de beste rolstoellift voor uw voertuig?


Of je nu een rolstoelgebruiker wilt vervoeren in zijn/haar rolstoel of gewoon gemakkelijk een rolstoel in je voertuig wil meenemen, het kiezen van de juiste rolstoellift is van cruciaal belang. Maar met zoveel opties op de markt, kan het kiezen van de beste rolstoellift een uitdaging zijn.

Rolstoellift Kiezen: Waar moet je op letten?

 Bij het kiezen van een rolstoellift moet je rekening houden met verschillende factoren, waaronder het gewicht en de afmetingen van je rolstoel, het type voertuig dat je hebt, en je fysieke mogelijkheden.

Beste Rolstoellift: Het soort lift

Er zijn in principe twee soorten liften: de platformlift en de kraanlift. Een platformlift laat de rolstoelgebruiker op een platform rijden dat vervolgens stijgt tot op laadniveau. Een kraanlift tilt enkel de rolstoel zonder persoon op en plaatst deze in het voertuig.

Voertuig Rolstoellift: Het soort voertuig

Het soort voertuig dat je hebt, kan ook bepalen welke lift het best geschikt is. Sommige liften zijn speciaal ontworpen voor bepaalde voertuigen, terwijl andere meer universeel inzetbaar zijn.

Rolstoellift Aankoopgids: Kwaliteit Rolstoellift

Bij Abeco Mobility begrijpen we hoe belangrijk het is om een kwalitatief hoogwaardige rolstoellift te kiezen. Daarom bieden we alleen producten aan van de hoogste kwaliteit.

Rolstoellift Functies: Veilige Rolstoellift

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze rolstoelliften zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd en zijn uitgerust met een reeks veiligheidskenmerken om je gerust te stellen.

Gebruiksvriendelijke Rolstoellift: Duurzame Rolstoellift

We weten dat gebruiksgemak belangrijk is, daarom zijn onze liften ontworpen om eenvoudig bedienbaar te zijn. Tegelijkertijd zijn ze ook duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan.

Hoge Kwaliteit Rolstoellift: Vertrouw op Abeco Mobility

Je kunt erop vertrouwen dat Abeco Mobility je alleen de beste rolstoellift zal aanbevelen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de mobiliteitsindustrie, hebben we de kennis en expertise om je te helpen bij het vinden van de perfecte lift voor jouw voertuig.

Abeco Mobility, uw mobiliteit onze uitdaging!

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over hoe je de beste rolstoellift voor je voertuig kunt kiezen? Neem contact met ons op via:

E-mailadres: mobility@abeco.be Contactnummer: +32 (0)56 70 56 08 adres: Deerlijksesteenweg 101, 8530 Harelbeke

We horen graag van je!

Abeco Mobility - Uw partner voor mobiliteit!

Meest Recente Posts

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een demonstratie? Laat het ons weten!

+30

jaar ervaring