Rolstoelverankeringssystemen: Waarom zijn ze zo belangrijk?


Als toonaangevende speler in de wereld van de mobiliteitsoplossingen, is Abeco Mobility altijd op zoek naar innovatieve en vooral veilige oplossingen. 

De essentie van rolstoelverankeringssystemen

Rolstoelverankeringssystemen zijn geen deluxe extraatje, maar een essentiële veiligheidsmaatregel voor rolstoelgebruikers die met een voertuig reizen. Deze systemen zorgen ervoor dat rolstoelen stevig vastzitten en tijdens de rit niet kunnen bewegen, waardoor de veiligheid van de rolstoelgebruiker en andere inzittenden wordt gewaarborgd.

In de geest van "veiligheid eerst" biedt Abeco Mobility gecrashteste rolstoelverankeringssystemen als onderdeel van onze uitgebreide mobiliteitsoplossingen. 

We zetten ons in voor het verbeteren van de veiligheid en het comfort van rolstoelgebruikers tijdens het reizen. Dat doen we door het aanbieden van kwaliteitsvolle rolstoelverankeringssystemen die bijdragen aan een veilig en comfortabel vervoer.

Rolstoelverankeringen: Verzekeren veiligheid en mobiliteit

Of u nu een rolstoelgebruiker bent, een chauffeur, of een zorgverlener, uw belangrijkste zorg is waarschijnlijk veiligheid- en terecht. Daarom is een van de belangrijkste aspecten van onze rolstoelverankeringssystemen, de zekerheid dat de rolstoel stevig vastzit tijdens het rijden.

Onze rolstoelverankeringssystemen zijn volgens de strengste veiligheidsnormen ontworpen. We hebben er alle vertrouwen in dat onze producten tot de veiligste op de markt behoren .  Ze zijn ook gemakkelijk in gebruik en bieden maximale bescherming voor de inzittenden.

Abeco Mobility: Uw betrouwbare partner voor toegankelijk vervoer

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Abeco Mobility zichzelf gevestigd als een betrouwbare en professionele partner voor iedereen die op zoek is naar veilige en toegankelijke oplossingen voor vervoer. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen wij de meest optimale en veilige oplossingen bieden voor rolstoelverankering en veilig vervoer in voertuigen.

Besluit

Kortom, de rolstoelverankeringssystemen van Abeco Mobility zijn ontworpen en vervaardigd met één doel voor ogen: de levenskwaliteit en mobiliteit van onze klanten verbeteren. We begrijpen dat mobiliteit essentieel is voor onafhankelijkheid en zelfvertrouwen - daarom hechten we bij Abeco Mobility zoveel belang aan rolstoelverankeringssystemen en de veiligheid die ze bieden.

Voor meer informatie of om een demonstratie te plannen, neemt u contact op met Abeco Mobility via mobility@abeco.be of bel ons op +32 (0)56 70 56 08. We horen graag van u!

Meest Recente Posts

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in een demonstratie? Laat het ons weten!

+30

jaar ervaring